Poster Special Award 2019.

Midden in het Utrechtse Museumkwartier vinden we de Nicolaïkerk, door velen ook wel de Nicolaaskerk of Klaaskerk genoemd. De kerk is één van de vier middeleeuwse Utrechtse parochiekerken en dateert uit de 12e eeuw. Uniek is het voor parochiekerken ongebruikelijke tweetorenfront, dat nog goed de romaanse oorsprong van de kerk laat zien. De Special Award 2019-expositie met kunst van kunstenaars met een handicap is te bekijken tot en met zondag 15 september 2019 in de Nicoalïkerk in Utrecht. Van dinsdag tot en met zondag van 12.00 tot 16.30 uur. Kijk voor uw bezoek op www.kerkenkijken.nl/kerken/Nicolaikerk voor eventuele aanpassingen. Rondom de tentoonstelling worden diverse inspirerende activiteiten georganiseerd.

Een van deze rondleidingen is de Zintuigprikkelende rondleiding vrijdag 30 augustus:
Kunst proeven, horen, zien, voelen en ruiken, dat kan in de Special Award zintuigprikkelende kunsttour. Laat je met al je zintuigen verrassen. Aantal deelnemers per kunsttour: 15 personen.
Wil je met een groep komen? Stuur dan een email aan aanmeldingen@specialarts.nl met voorkeurstijd en het aantal personen.

Comments are closed.

Post Navigation