Rondleidingen voor groepen

Ook met een eigen groep kunnen rondleidingen naar de Tweede Kamer en de Audiomaquette geboekt worden. ProDemos organiseert speciale rondleidingen op maat voor groepen met een beperking. Wanneer een groep met een visuele beperking naar ProDemos komt voor de rondleiding Ridderzaal en Tweede Kamer, dan maken zij daar vanaf 10 tickets een privérondleiding van. Normaal gesproken geeft ProDemos alleen privérondleidingen tegen een uitkoopprijs van 30 tickets, maar voor groepen met een beperking maken ze een uitzondering. Vanaf 85,- euro hebt u al een bijzondere privé-rondleiding op maat!

ProDemos biedt tijdens deze rondleiding tijd voor de Audiomaquette, maar raadt aan de groep blinden of slechtzienden niet groter te maken dan 8 personen (exclusief begeleiding). Vanwege de grote hoeveelheden rondleidingen op één dag kunnen wij een beperkte tijd aanbieden voor zelfstandig gebruik van de Audiomaquette. Mochten de gasten wel zelf op hun gemak de Audiomaquette willen bezoeken, dan kan dat ook los van ProDemos op vergaderdagen in de Tweede Kamer. U meldt zich dan bij Lange Poten.

Bent u geïnteresseerd in een rondleiding met een groep? Voor meer informatie en aanvragen kunt u mailen naar opmaat@prodemos.nl.

In verband met de coronamaatregelen kan ProDemos echter tot op heden geen rondleidingen aanbieden naar de Eerste en Tweede Kamer. Wij houden u op de hoogte!

Foto: Blinden en slechtzienden bezoekers verkennen de omgevingsmaquette van het Buitenhof bij het huis voor de democratie.