Met groot genoegen nodigen Museum Van Loon en MIKXS u uit voor een bijzondere activiteit die deel uitmaakt van het participatieprogramma van de tentoonstelling “Wie Zegt Dat?” Deze exclusieve activiteit vindt plaats op 7 juli, met inloop vanaf 17:30 uur en een rondleiding die om 18:00 uur begint.

In samenwerking bieden Museum Van Loon en MIKXS u een unieke avondvoorstelling aan, speciaal ontworpen voor mensen met een visuele beperking. Laat uw zintuigen prikkelen tijdens een betoverende rondleiding en geniet daarna van een prachtige Spoken Word-performance die om 18:45 uur van start gaat. Na afloop nodigen de organisatoren u uit voor een gezellige borrel, waar u de gelegenheid heeft om samen met de deelnemers na te praten. Het streven van deze avond is om het museum en de tentoonstelling “Wie Zegt Dat?” toegankelijk te maken voor mensen met een visuele beperking en gezamenlijk geschiedenis een betekenisvolle plek te geven.

De kosten voor deelname aan deze activiteit bedragen 5 euro. Begeleiders kunnen gratis deelnemen.

Museum Van Loon en MIKXS hopen u te mogen verwelkomen op deze bijzondere avond en zien uit naar uw aanwezigheid. Via deze link kunt u zich aanmelden: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfr7B6LzgOsQdXen1gd5NQJKyU78SVm5w20970H5OrAzXdgEQ/viewform?usp=sf_link

Adres: Museum Van Loon Keizersgracht 672, 1017 ET Amsterdam

 

één van de pronkkamers in het Museum van Loon

Comments are closed.

Post Navigation