Poster voor theaterfestival Boulevard 's-Hertogenbosch. De tekst You are here afgewisseld met foto's die samen een gezicht vormen.

Het programma van voorstellingen met audiodescriptie is bekend! Theaterfestival Boulevard ‘s-Hertogenbosch presenteert elk jaar in augustus theater, dans, muziek(theater) en meer. Ook voor mensen met een visuele beperking is er van donderdag 1 t/m zondag 11 augustus genoeg te beleven op verschillende podia en locaties in en om ‘s-Hertogenbosch.

Hieronder de voorstellingen die met audiodescriptie worden aangeboden:
Het Nationale Lied
WUNDERBAUM | NL

Het Rotterdamse muziektheatergezelschap Wunderbaum hield al sing-alongs in Jena en Milaan, waar het uitzinnig publiek wist te verenigen. Met zang van eigen bodem. Nu is Nederland aan de beurt, om uit volle borst smartlappen, volksliederen en nationale klassiekers te zingen. “En u zingt mee. Want iedereen kan zingen. Tenzij u onze muziek niet kent natuurlijk.” In de voorstelling Het Nationale Lied onderzoekt Wunderbaum waarom mensen zich steeds meer tot muziek van eigen bodem aangetrokken voelen. Is het muziek die ons verbindt en terugbrengt naar waar we vandaan komen? Laten we inhaken, nu alles uit elkaar dreigt te vallen. Met medewerking van lokale koren en zangers.

met audiodescriptie op
zondag 11 augustus, 20.30 – 22.00 uur

Locatie: Theater aan de Parade
Prijs: € 20 | vriend € 18 | BGL € 17

Een voorstelling die schijt heeft aan zijn eigen vage titel | 12+
THEATER ARTEMIS | NL

Drie jongeren staan een soort van zelfverzekerd op het podium. Een demonstratief bewijs van hun bestaan en hun [on] vermogen cool te zijn. De regie van deze verrukkelijk ontregelende voorstelling is van Jetse Batelaan, die zoveel internationale prijzen wint dat het bokalenkastje van Artemis er scheef van hangt.

met audiodescriptie op
donderdag 8 augustus, 19.00 –20.15 uur

Locatie: Theater aan de Parade
€ 17 | vriend € 15,50 |12-18 jaar €10

One Of These Days
TALL TALES ACROBATICS | NL

Het is niet zomaar een dag, waarop je One Of These Days ziet. Het is de dag dat je getuige bent van vernuftige jongleerkunst en acrobatiek op muziek van o.a. Pink Floyd, Tom Waits en Led Zeppelin. Theaterkrant: vier sterren.

met audiodescriptie op
zondag 11 augustus, 17.00 – 17.30 uur

Locatie: Festivalplein | Pleinpodium
Prijs: Gratis

Naast deze voorstellingen is ook een deel van het reguliere programma geschikt voor mensen met een auditieve beperking. Vind deze informatie op www.festivalboulevard.nl onder ‘TOEGANKELIJKHEID’ in het keuzemenu onder ‘Programma‘ en bij de individuele voorstellingen in de groene kolom.

Comments are closed.

Post Navigation