Poster Afzender Boulevard 2020

Helaas is er in maart het besluit genomen het theaterfestival Boulevard van 2020 te verplaatsen naar zomer 2021. Toch komen de makers deze zomer met een alternatief programma! Genaamd Afzender Boulevard van 6 tot en met 16 augustus. Zo vieren ze de veerkracht van makers en publiek, ondanks het uitstel van hun 36ste festivaleditie naar 2021.
In dit vreemde tussenjaar onderzoeken ze vooral het thema ‘Nader de ander.’ Een Bossche Zomer lang beoefenen ze de vergeten kunst van de nabijheid. Kleinschalig, met een duimstok in de hand. Maar vooral mateloos nieuwsgierig naar het onbekende.

Ook in 2020 bieden ze weer voorstellingen aan met audiodescriptie door blindentolken. Stichting Komt het Zien! maakt theater- en dansbeleving mogelijk voor mensen die blind of slechtziend zijn. Dankzij de live audiobeschrijving en speciale inleiding kunt u alles volgen. Ga naar https://www.festivalboulevard.nl/nl/programma/  voor het proramma.

Als u op het kopje toegankelijkheid klikt kunt u visuele beperking aanvinken en krijgt u precies te zien welk aanbod er voor blinden en slechtzienden is.

Comments are closed.

Post Navigation