Buitenaanzicht van het kasteel Loenersloot

Kasteel Loenersloot organiseert dit jaar naast haar gewone rondleidingen (elke vrijdag en zaterdag) een rondleiding speciaal voor mensen met een visuele beperking op 7 oktober, om 13.30 uur.

Tijdens de rondleiding maakt u kennis met het verhaal van het kasteel en bezoekt u een aantal ruimten waarin origineel meubilair uit de 18e eeuw bewaard is gebleven. Een te betasten plattegrond van het kasteel komt dan ook aan de orde.

Kosten:  € 5,00 voor beschermers (= leden) van het Utrechts Landschap en € 8,50 voor niet-beschermers. Een Museumjaarkaart is niet geldig.

Begeleiders (één begeleider per bezoeker) kunnen gratis deelnemen. Geleidehonden zijn toegestaan. Het kasteel is helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers of voor mensen die slecht ter been zijn.

Aanmelden kan alleen via een mail naarkasteelloenersloot15@gmail.com. Na aanmelding krijgt u dan extra praktische informatie over de ontvangst en bereikbaarheid toegestuurd.

Wilt u meer weten over het kasteel, bezoek dan de website www.kasteelloenersloot.nl. Op die site staat ook een audiotour.

Comments are closed.

Post Navigation