Ontdek Boijmans van Beuningen in het Rijksmuseum! Deze prachtige tentoonstelling biedt unieke rondleidingen in Nederlandse Gebarentaal op 21 oktober, 18 november en 16 december. Voor degenen die blind of slechtziend zijn, zijn er speciale rondleidingen gepland op 3 november, 1 december en 5 januari.

Voor mensen met visuele beperkingen zijn er speciale rondleidingen ontworpen om kunst op een andere manier te ervaren. Voel de kunstwerken, luister naar beschrijvingen en laat je leiden door ervaren gidsen die je zintuigen prikkelen en de kunst tot leven brengen.

Mis deze bijzondere gelegenheden niet om kunst op een inclusieve manier te ontdekken. Voor meer informatie en om je aan te melden voor de rondleidingen, bezoek de volgende links:

Rondleiding met Gebarentaal:  https://www.rijksmuseum.nl/nl/zien-en-doen/toegankelijkheid/rondleidingen-in-nederlandse-gebarentaal?fbclid=IwAR0yNtqE9N5ROBiuwXHHD-D1OCAxdTaTetJqIczxy5HSNUp6tuYmOQ8q1AUn Nederlandse Gebarentaal – Rijksmuseum

Rondleiding voor Blinden en slechtzienden: https://www.rijksmuseum.nl/nl/zien-en-doen/toegankelijkheid/rondleiding-voor-blinden-en-slechtzienden?fbclid=IwAR1pjO9S3XPqqTRPad3a6cM7r1mruxbdgQjJxFUOfEjDLv-hLvZxBPYxyHY

Comments are closed.

Post Navigation