Ervaar architectuur door de ogen van Vincent Bijlo! Ontdek samen met hen op deze winterzondag op 10 december de primeur van de podwalk door de Van der Pekbuurt in Amsterdam-Noord.

Voor wie heeft de Van der Pekbuurt het ontwerp gemaakt, wie bewoont het vandaag de dag en welke ontwikkelingen vormen deze bijzondere wijk? Gidsen Vincent Bijlo, Thomas Schellens en architect Bas van Vlaenderen nemen u mee op een reis door de buurt en laten u kennismaken met zowel oude als nieuwe bewoners. Thomas fungeert als de ogen van Vincent tijdens deze wandeling, waarbij hij de 12 haltes van de podwalk beschrijft. Zo krijgen ook blinde- en slechtziende wandelaars een beeld van dit prachtige ‘dorp in de stad’. Ontdek de rol van geluid en geur bij het beleven van de stad en kom te weten waarom de pleinen, daken, ondernemers en de kerk zo bijzonder zijn. Luister, voel, en ontdek misschien zelfs… een geheime plek!

  • Datum: Zondag 10 december
  • Tijd: Ontvangst vanaf 13:45 uur op het Van der Pekplein. Ze vertrekken om 14:00 uur. De podwalk duurt ongeveer 2 uur.
  • Na afloop bent u welkom voor een drankje in Buurthuis Van der Pek.
  • Reserveren voor deze groepswandeling is verplicht, kaarten kosten € 5,- en zijn verkrijgbaar via de website van Arcam: www.arcam.nl, zie agenda.
  • Audio: Ze nemen hun eigen telefoon met internet en oortjes/koptelefoon mee om de wandeling te kunnen volgen.
  • Meer informatie en reserveringen: https://arcam.nl/events/opening-podwalk-door-van-Vincent Bijlo en Thomas Schellens in gesprek zittend buiten op een bank

Comments are closed.

Post Navigation