Een Meet & Feel is een inleiding op de voorstelling in het decor en met de acteurs of regisseur die de bezoekers vertellen en laten voelen wat er in grote lijnen in de voorstelling gebeurt.  Bij deze ontvangst staat het theater met publieksbegeleiders voor je klaar om je door hun theater te begeleiden.

De Meet & Feel begint drie kwartier voorafgaand aan de voorstelling en duurt circa 30 minuten. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Aanmelden voor de Meet & Feel kan via het reguliere online kaartverkoop systeem. Kies voor een prijssoort incl. Meet & Feel zodat ze weten dat we ze kunnen verwachten.

Op zaterdag 10 en zondag 11 december bieden ze de eerste Meet & Feel aan bij De Wanen, en op 4 & 5 februari doen ze het nog een keer bij de lunchtheatervoorstelling Happy in Holland.

Meer informatie om jouw bezoek goed voor te kunnen bereiden vind je op hun pagina bereikbaarheid: https://www.theaterbellevue.nl/pQ3viv/informatie/bereikbaarheid

Theater Bellevue is gevestigd aan: Leidsekade 90, 1017 PN Amsterdam

Heb je voorafgaand aan jouw bezoek nog vragen specifiek over de Meet & Feel:
Ze zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 020- 5305300 of info@theaterbellevue.nl. Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling kun je ook terecht bij de kassamedewerkers. Zij zijn bereikbaar via kassa@theaterbellevue.nl en telefonisch op 020-5305301

Man op podium tijdens optreden "De Wanen"

Comments are closed.

Post Navigation