Donkerslag is een vijfdelig audiodrama geproduceerd door Nikol Poppe waarin de bijna blinde conservatoriumstudente Noor ervan overtuigd raakt dat haar plotseling verdwenen vriend Kai in gevaar is. In haar reis om hem te vinden, komt ze erachter dat schijn bedriegt.

Stichting S.O.S. nodigt met de podcast-serie Donkerslag mensen uit om buiten de kaders van hokjes te kijken en niet uit te gaan van aannames maar steeds met frisse blik open te staan voor de ander. Iedereen is de baas  over zijn eigen identiteit. In deze podcast-serie vertellen we het verhaal vanuit het perspectief van een personage met een visuele beperking. Hiervoor hebben we samen gewerkt met ervaringsdeskundigen.

Met de podcast-serie Donkerslag wordt er gestreefd naar identificatie en ten tweede representatie van mensen met een visuele beperking.  Dit project is niet alleen voor, maar ook met en over mensen met een visuele beperking. Hierin had Stichting Geluid In Zicht ook een rol als adviseur. In deze podcast willen ze zowel de zienden als niet-zienden een filmische ervaring bieden.

Donkerslag Podcast Vanaf 23 december 2022 te beluisteren via L1 en Spotify

Zwart en Groen gekleurd logo van de podcast Donkerslag

Comments are closed.

Post Navigation