Modellen van grachtenpanden in museum Het Grachtenhuis.

De Lions Club Amsterdam Gijsbreght van Aemstel houdt een (audiologische) rondleiding door het Amsterdamse museum Het Grachtenhuis op zondag 24 april 2022. Luister naar het verhaal van 400 jaar geschiedenis van de grachten.

Aanmelden

Een interessante en gezellige activiteit voor iedereen met een visuele beperking in de leeftijd vanaf 18 jaar. Bent u geïnteresseerd? Geeft u zich dan snel op, want de plekken zijn beperkt en vol is vol! Meld u aan door uw volledige naam, email en telefoonnummer te mailen naar lisettepaap@visio.org onder vermelding van Museum Grachtenhuis.

Twee tours

Ontvangst is om 11.00 uur. Gestart wordt met een welkomstwoord door Jurjen Smits en met koffie & vlaai. Het museum biedt twee tours. De eerste tour start om 11.45 uur, de tweede circa acht minuten later. De tour duurt ongeveer 45 minuten. Het programma eindigt om 13.00 uur. Deelname is gratis.

Aanvullende informatie

* Tijdens de activiteit zijn voldoende vrijwilligers van de Lions Club aanwezig

* U mag tijdens de tour voorzichtig voorwerpen aanraken

* Blindengeleidehonden zijn van harte welkom

* De tour is exclusief lunch

De Herengracht 386 ligt midden in het centrum van Amsterdam en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. U kunt het beste uitstappen bij halte Koningsplein. Onder andere tram 1 en tram 5 stoppen hier.

Comments are closed.

Post Navigation