twee mannen zitten op een bankje voor de ruïne van een muur.Theaterfestival Boulevard ‘s-Hertogenbosch biedt twee voor blinden en slechtzienden toegankelijke voorstellingen aan.

Op zaterdag 6 augustus om 16:30 is “The Show Must Go On” van Zinzi & Evertjan. Voorafgaande aan deze voorstelling is er een meet & feel moment voor de doelgroep. De voorstelling word toegankelijk gemaakt door een tolk van stichting Komt Het Zien.

In deze vrolijke circusvoorstelling blijven Zinzi en Evertjan hardnekkig proberen om regie te krijgen over verstrengelde ledematen, verknoopte muziekkabels en vervormde gitaar riffs. Opgeven is geen optie! Gratis toegang.

 

Op 11 augustus om 20:30 is “A Tale of Two Cities”.

Voorafgaande aan deze voorstelling is er wederom een meet & feel moment voor de doelgroep. De voorstelling word ook toegankelijk gemaakt door een tolk van stichting Komt Het Zien.

De Theatermaker Ben Duke bewerkt het stuk “A Tale Of Two Cities”. Deze voorstelling gaat over de sociale onrust in Londen en Parijs eind achttiende eeuw. Een verhaal over revolutie, liefde en wraak in een prachtige mix van spel, dans en live camerawerk. De prijs voor deze voorstelling is €22,50. Aanmelden kan via: toegankelijkheid@festivalboulevard.nl

 

Zie ook: https://www.festivalboulevard.nl/programma

Comments are closed.

Post Navigation