Op zondagmiddag 23 juli wordt het openluchtspektakel Poppy bij Vis à Vis voor de zesde keer toegankelijk gemaakt voor mensen met een visuele beperking. Theatergezelschap Vis à Vis en Stichting Komt het Zien! slaan de handen ineen om blinden en slechtzienden te laten genieten van deze bijzondere voorstelling. Via live audiobeschrijving en een speciale ‘meet & feel’-inleiding kunnen zij alles volgen.

Een speciale blindentolk van Komt het Zien! zal op deze dag aanwezig zijn bij Vis à Vis. Bezoekers met een visuele beperking kunnen een koptelefoon gebruiken om de beschrijving van de blindentolk te horen en niets van de voorstelling te missen. Zo wordt theater een plezierige ervaring voor iedereen, ongeacht het zichtvermogen.

Vis à Vis staat bekend om zijn ruim 30 jaar durende productie van theatraal spektakel in de openlucht. Het openstellen van de voorstelling Poppy voor blinden en slechtzienden is voor Vis à Vis een uitdaging die ze graag aangaan.

Op zondag 23 juli start het programma om 14:00 uur, met de inleiding om 15:00 uur en de voorstelling om 16:00 uur. Na afloop is het restaurant geopend voor een gezellige nabespreking met drankjes en hapjes (reserveren gewenst).

Speciale tickets voor deze dag zijn inclusief inleiding en het gebruik van koptelefoons. Voorafgaand aan de voorstelling krijgen bezoekers een koptelefoon en kunnen ze mogelijk het decor en de kostuums voelen tijdens de speciale inleiding. Speciaal voor deze voorstelling bieden ze €10,00 korting bij een bestelling van twee of meer kaarten voor zondag 23 juli.

Bestel nu je kaarten met €10,00 korting via deze link: https://tickets.visavis.nl/visavis/nl/flow_configs/voostelling/steps/select-your-tickets/show/779004

Meer informatie over Komt het Zien! bij Vis à Vis is te vinden via deze link: https://visavis.nl/komt-het-zien/

Poppy is te zien tot en met 24 september.

 

Blinde en slechtziende Toeschouwers luisteren naar de audio descriptie van de voorstelling

Comments are closed.

Post Navigation