Beelden van menselijke vomen van hout. Naast houd zijn er schroeven, bouten en kettingen in de beelden verwerkt.

Van 17 mei tot en met 15 september 2019 presenteert de Amsterdam Sculptuur Biënnale een belevingstentoonstelling met meer dan zestig kunstwerken op de 2,5 kilometer lange route in Amsterdam. In de groene ruimte zijn theatrale opstellingen te zien van moderne en hedendaagse figuratieve beelden. Deze worden afgewisseld met interactieve ruimtelijke installaties.

ARTZUID heeft een speciale rondleiding voor blinden en slechtzienden opgezet voor drie data. Woensdag 24 juli, zaterdag 24 augustus, zondag 8 september. Starttijd is om 10:00 uur.

Het verzamelpunt is het ARTZUID Informatiepaviljoen op de groenstrook ter hoogte van Minervalaan 1. De rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur. De rondleiding wordt verzorgt door een gespecialiseerde rondleider. Van te voren is een selectie van de beelden gemaakt die geschikt zijn om aan te raken. Eventuele begeleiders zijn natuurlijk ook welkom.

De kosten zijn 10 euro per persoon. Er kan via onze website geboekt worden, maar ook via communicatie@artzuid.nl of 020-5286061. Deelnemers kunnen dan ter plekke afrekenen.

Comments are closed.

Post Navigation