‘Kijken met andere ogen’

Ontdek samen de hoogtepunten van het Rijksmuseum. Speciaal opgeleide rondleiders laten objecten tot leven komen door zintuigen te prikkelen.

Thema: De Gouden eeuw.

Er komen binnenkort nog meer thema’s, zodat je nog een keer kunt komen.

Hulphonden zijn toegestaan. Indien u zonder begeleider komt en wel graag iemand wilt om u te begeleiden, mailt u dan naar access@rijksmuseum.nl.

Rondleiding:

Elke eerste woensdag en derde zondag van de maand: 15.00 uur – 16.30 uur

Boek de rondleiding

U kunt gebruik maken van de link maar u kunt ook bellen naar: 0206747000.

Met eigen groep: dagelijks tussen 9.30 en 15.30 uur. U kunt ook op een andere dag boeken, als u met een groep van minimaal 4 en maximaal 8 personen bent. Mailt u dan minimaal 2 weken van tevoren naar access@rijksmuseum.nl met uw voorkeursdatum, tijd en aantal personen. De rondleiding start bij de Informatiebalie in het museum. U kunt zich voor aanvang van de rondleiding daar melden.

Prijs: Gratis exclusief entreeticket.

U kunt uw ticket vooraf online kopen of bij de kassa in het museum. U hoeft niet in de rij en mag direct door naar kassa 1. De begeleider mag gratis naar binnen, maar heeft wel een gratis ticket nodig, deze kunt u ophalen bij kassa 1.

Stichting Geluid in Zicht:

Stichting Geluid in Zicht is volop bezig  met het bouwen van een gebouwen maquette en het ontwikkelen van een indoor maquette van het Rijks. Wij zijn erg blij met deze opdracht en zullen het model begin 2019 presenteren.

 

Comments are closed.

Post Navigation