Meerdere manshoge beelden van Elmar Trenkwalder

Invloeden van andere culturen vermengen zich met architecturale en erotische vormen tot monumentale beelden, die in museum Beelden aan Zee onder de titel “Tuin der Lusten” gepresenteerd worden. De meeste beelden in de tentoonstelling mogen tijdens deze speciale “Binnen Handbereik-rondleidingen” worden aangeraakt. Van tevoren wordt met voelobjecten toelichting gegeven op het proces van klei tot keramiek.

De rondleiding door de tentoonstelling van Elmar Trenkwalder wordt gecombineerd met een voelsessie, waarbij een selectie van de omvangrijke collectie kunstenaarspenningen van museum Beelden aan Zee in de hand kan worden genomen. Ook voor penningen is klei immers meermalen het beginmateriaal, maar anders dan bij keramiek is het eindmateriaal vaak brons. Ook bij deze voelsessie wordt een inleiding en toelichting gegeven.

Informatie

Kosten voor deze bijeenkomst: 7,50 euro per persoon (ook voor begeleiders), exclusief entree, inclusief koffie/thee voor aanvang van de rondleiding.
Wanneer: op zaterdagen 14 januari, 4 februari en 4 maart 2023.
Aanvang inloop: 11.00 uur.
Aanvang rondleiding: 11.30 uur.
Duur van de rondleiding: ruim een uur.
Er wordt in kleine groepjes onder leiding van een rondleider rondgelopen.

Aanmelden

Mail of bel museum Beelden aan Zee via binnenhandbereik@beeldenaanzee.nl of via 070 358 58 57. Meld op welke dag u wilt meelopen, met hoeveel mensen u komt en op welk telefoonnummer u eventueel bereikbaar bent. Zorgt u, indien nodig, graag zelf voor een begeleider. Opgave graag uiterlijk de woensdag voor de desbetreffende zaterdag.

Gegevens museum Beelden aan Zee

Adres: Harteveltstraat 1 (ingang)/Boulevard, 2586 EL Scheveningen.
E-mail: binnenhandbereik@beeldenaanzee.nl.
Telefoon: 070 358 58 57.
Info: www.beeldenaanzee.nl.

Comments are closed.

Post Navigation