Een soort bootje op het toneel wat lijkt te zweven

Mensen met een visuele beperking kunnen nu genieten van theater bij Theater Spektakel SILO 8. Theatergezelschap Vis à Vis en Stichting Komt het Zien! hebben hun krachten gebundeld om deze theaterervaring mogelijk te maken voor blinden en slechtzienden. Via live audiobeschrijving en een speciale ‘meet & feel’ inleiding kunnen zij alles volgen.

Op deze dag zullen speciale blindentolken van Komt het Zien! aanwezig zijn bij Vis à Vis. Bezoekers met een visuele beperking kunnen via een koptelefoon de beschrijvingen van de blindentolken beluisteren en zo niets van de voorstelling missen. Hierdoor wordt theater een plezierige ervaring voor iedereen, ongeacht hun zichtvermogen.

Voor 23 juli zijn speciale tickets beschikbaar, inclusief een inleiding en het gebruik van hoofdtelefoons. Bezoekers ontvangen de hoofdtelefoon voor aanvang van de voorstelling, samen met een speciale inleiding waarbij ze zelfs het decor, de maquette en de kostuums kunnen voelen.

Programma zondag 23 juni:

Locatie geopend: 13:30 uur

Start inleiding: 14:00 uur

Aanvang voorstelling: 15:00 uur

Na afloop van de voorstelling is het restaurant geopend en kan er nog gezellig nagepraat worden met een drankje en een hapje.

Adres: Muiderzandplaats 1, 1361 AK Almere

Reserveren kan via http://www.visavis.nl/komt-het-zien

Comments are closed.

Post Navigation