Het orkest van het Concertgebouw Amsterdam in actie

 

Zondag 19 maart 2023, grote zaal Concertgebouw Amsterdam

aanvang: 13:00

Op zondag 19 maart brengt het Koninklijk Concertgebouworkest het liefdesverhaal Romeo en Julia ten gehore in de Grote Zaal van het Concertgebouw. Voor dit concert heeft het PAN-fonds wederom een aantal kaarten beschikbaar gesteld voor connect2music om blinde en slechtziende kinderen (vanaf 6 jaar) uit te nodigen voor dit mooie verhaal.

Tsjaikovski had zo veel medelijden met Romeo en Julia, dat hij later een muziekstuk componeerde. Het Koninklijk Concertgebouworkest vertelt met de muziek van Tsjaikovski en twee acteurs een eigen versie van het eeuwenoude verhaal. Dit concert wordt geleid door Nuno Coelho in combinatie met een eigentijdse poëtische tekst, humor en natuurlijk… liefde! Bij dit concert is er deze keer geen voorprogramma.

Wil je samen met ouder of begeleider naar dit concert? Meld je dan vóór 24 februari aan op info@connect2music.nl en vermeld: – je leeftijd – naam begeleider – adresgegevens – telefoonnummer Wees er snel bij want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Per aanmelding zijn er twee vrijkaarten te verkrijgen. Wanneer er nog extra kaarten beschikbaar zijn, kunnen eventuele andere gezinsleden mee. Zij betalen dan zelf vooraf de kaarten.

Deze extra kaarten kosten € 15 (kind) en € 18 (volwassene). Het adres van het concertgebouw is Concertgebouwplein 10, 1071 LN Amsterdam.

Comments are closed.

Post Navigation