Poster voor de voorstelling Blindness Live

Het wordt tijd om gezamenlijk deze bizarre pandemie af te sluiten. Carré heeft hiervoor het initiatief genomen om de bijzondere internationale voorstelling Blindness in een hernieuwde versie te produceren, mét Juliet Stevenson live on stage dinsdag 8 t/m zaterdag 12 maart 2022.

Zeer aan te bevelen om een ijzingwekkend verhaal in 3D audio te ervaren. Vorig jaar luisterde Hannes Wallrafen van Geluid in Zicht met een koptelefoon op naar de stem van Juliet Stevenson. Dit jaar is Juliet Stevenson in levende lijve aanwezig en zal ze fluisterend, zuchtend, schreeuwend ons het verhaal van De Stad der Blinden vertellen gebaseerd op het gelijknamige boek van de Nobelprijswinnaar José Saramago. Een combinatie van een hi-tech audiovisuele ervaring met een meeslepende monoloog van een van de beste Britse actrices, gespeeld in de piste en op het toneel van Carré.

Carré nodigt je uit om een koptelefoon op te zetten en je te laten wegblazen door een actuele performance zoals je die zelden meemaakt. Na Londen en New York nu terug in Amsterdam in deze nieuwe, exclusieve versie (slechts 5 voorstellingen) speciaal gemaakt voor en gespeeld in Koninklijk Theater Carré.

Voor tickets kunt u naar: https://carre.nl/voorstelling/blindness-live?r=gadws&gclid=CjwKCAiAjoeRBhAJEiwAYY3nDJJG0fB1I82U0Gn5UvfozzpwpwwMbwQNOhwD1H0iYEyy-B5cR76hCBoC228QAvD_BwE 

 

Comments are closed.

Post Navigation