Wegens de belangstelling voor de twee voorafgaande rondleidingen, organiseert GiZ op zaterdag 13 december opnieuw een rondleiding voor mensen met een visuele beperking.

De rondleiding wordt verzorgd door de gidsen van ProDemos (Huis voor Democratie en Rechtsstaat). Er is ruimte voor een groep van maximaal tien mensen met een visuele beperking plus begeleiders. De nieuwe Audiomaquette van de Plenaire Zaal en de omgevingsmaquette van het Binnenhof zijn een belangrijk onderdeel van deze rondleiding.

U wordt door een gids door de Statenpassage naar de Plenaire Zaal geleid. De gids heeft een actieve rol en geeft uitleg over diverse aspecten van de Tweede Kamer. Vragen van uw kant zijn welkom. Bij uitzondering mogen voorwerpen zoals de beeldengalerij van de Statenpassage worden aangeraakt. Juist de combinatie van de Audiomaquette en de rondleiding zal u een verrassend beeld geven van het reilen en zeilen van onze parlementaire democratie.

Voor aanmelding of meer informatie kunt u een mailtje sturen naar stichting@geluidinzicht.nl. Hou de website in de gaten voor meer informatie.

Dit zijn Jetta Klijnsma met o.a. leerlingen van de Visio school Huizen

Jetta Klijnsma met o.a. leerlingen van de Visio school Huizen. Foto: Michiel Wijnbergh

 

Comments are closed.

Post Navigation