Nieuwsbrief december 2014

Terug naar overzicht
Terug naar hoofdpagina

Prettige feestdagen
Stichting Geluid in Zicht wenst u met bijbehorend audiowerk prettige kerstdagen en een luisterrijk 2015. Klik hier om de Nieuwjaarsgroet te beluisteren.

Terugblik 2014
We kijken terug op een succesvol 2014. Het begin van het jaar stond in het teken van de succesvolle Voordekunst-actie, waarvoor wel 180 donateurs een bijdrage leverden. Vanaf maart tot het eind van de zomer konden de bouwers toen werken  aan de realisatie van de eerste Audiomaquette. Op 24 september kreeg deze Audiomaquette tijdens een feestelijke opening zijn vaste plaats in de Statenpassage van de Tweede Kamer. De Audiomaquette kreeg aandacht op een congres van Europese parlementen, waarbij een Engelse versie van deze promotiefilm werd getoond. Ook zijn er inmiddels al drie rondleidingen door de Tweede Kamer speciaal  voor mensen met een visuele beperking gerealiseerd, waarin de Audiomaquette een centrale rol kreeg. We danken iedereen voor de actieve inzet en de prettige samenwerking die wij in de toekomst graag voort willen zetten.

Vooruitblik 2015
Geluid in Zicht staat niet stil. We onderzoeken op het moment nieuwe gebouwen waarvoor een Audiomaquette geschikt zou kunnen zijn. Ook zullen we in 2015 wederom rondleidingen organiseren, voor mensen met een visuele beperking, maar ook voor andere geïnteresseerden. Wilt u in 2015 ook graag een rondleiding meemaken? Stuur ons een mailtje. Wij prikken begin 2015 weer een datum.

Nieuwe nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief is in een nieuw jasje gestoken. Wij verwelkomen een grotere groep nieuwe lezers. U ontvangt deze mail, omdat u op onze lijst van geïnteresseerden staat. Mocht u onze e-mails niet meer willen ontvangen, kunt u zich onderaan de mail afmelden. Voor meer informatie over de activiteiten van Geluid in Zicht, kunt u ook kijken op onze website www.geluidinzicht.nl.

Terug naar overzicht
Terug naar hoofdpagina